Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Haberler

DKR Danışmanlık “Türkiye Lider Marka” Ödülünü aldı

DKR Danışmanlık “Türkiye Lider Marka” Ödülünü aldı
  • 14 Temmuz 2021

DKR Danışmanlık'ın zirvedeki yeri, “Türkiye Lider Marka Ödülleri” gecesinde bir kez daha perçinlendi. Genel Müdür Öncü, Yılın Denetim ve Danışmanlık Markası Ödülü’nü şirketi, mükellefleri ve yazarlık yaptığı Gündem Medya Ailesi adına aldı.

İstanbul, dün gece, iş, sanat ve cemiyet hayatını buluşturan muhteşem bir  ‘Lider Marka’lar geçidine sahne oldu. Hilton Bomanti’nin ev sahipliği yaptığı “Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021” töreninde büyük alkışlardan birini de Gündem Medya Grubu yazarı, “Yılın Denetim ve Danışmanlık Markası Ödülü”ne layık görülen DKR Danışmanlık Genel Müdürü Ekrem Öncü aldı.

HİZMET ALANI ÇOK GENİŞ

Sektöründe 20 yılı geride bırakan, hukuk, vergi, denetim, muhasebe, danışmanlık, iç denetim, insan kaynakları yönetimi ve kurumsal finansman danışmanlığı konularında hizmet veren DKR Danışmanlık Genel Müdürü Öncü, ünlü sunucular Özge Ulusoy ve Emre Kınay tarafından davet edildiği sahnede yaptığı konuşmada, “Herkese merhaba. Strong Medya Ailesi’ne çok teşekkür ediyorum. Ben bu ödülü, DKR Ailesi, çok değerli mükelleflerimiz, Borsa Gündem ve Gündem Medya Ailesi adına alıyorum. Yaklaşık 7 yıldır Gündem Medya Ailesi’nde köşe yazarlığı yapıyorum. Çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haberi paylaş: