Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Haberler

Borsagündem DKR Denetim Açılış Haberi

  • 2 Nisan 2012

 

Denetim ve danışmanlıkta DKR dönemi
Denetim ve danışmanlıkta DKR dönemi
 
DKR kurucuları: Amacımız, müşteri odaklı, kurumsal ve entegre bir hizmet anlayışıyla denetim ve danışmanlıkda söz sahibi firmalardan biri olmak

www.borsagundem.com
 
13.1.2012 - 11:21

 

Bünyesinde DKR YMM , DKR SMMM şirketlerini ve DKR Hukuk hizmetlerini bulunduran grubun kurucu ortaklarından Ekrem öncü , Serkan Elidolu  ve Taylan Şahin yaptıkları açıklamada ;

'Amacımız , müşteri odaklı , kurumsal ve entegre bir hizmet anlayışı ile denetim ve danışmanlık sektöründe söz sahibi firmalardan biri olmak' şeklinde görüş belirttiler.

Açılışa Habertürk Medya Grup Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ, Gazeteport Kurucusu ve Habertürk Ekonomi yazarı Yavuz Semerci, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, İnternethaber.com'un sahibi Hadi özışık, Nexia Türkiye'in ortağı Hayrullah Doğan ve diğer davetliler katıldı. Yeni Türk Ticaret Kanunu 'nun ticari hayat için radikal değişiklikler getirdiğini belirten şirket ortakları 'Bu değişiklikler içerisinde en dikkat çekici husus, tüm A.Ş. ve Limited Şirketlerin mali tablolarının bağımsız denetime tabi tutulmasının zorunlu hale getirilmesidir." dedi.

Bu yeni düzenlemenin iş hayatında köklü değişiklikler yaratacağını ama ülke ekonomisinde ciddi oranda saydamlık sağlayacağını belirten DKR ortakları, bu süreçte denetim kuruluşlarının müşterilerine bağımsız denetim, vergi ve mali hukuk danışmanlığı ve outsource hizmetlerini bağımsızlık ilkesi gereği birlikte veremeyeceklerini dolayısıyla bu süreçte denetim sektöründe iş birlikteliklerinin ve çözüm ortaklığının gündeme geleceğini belirttiler.

 

Bu haberi paylaş: